CORONA-MAATREGELEN!

CORONA-MAATREGELEN!

“Kom Laten Wij (Aan)Bidden!” is een gebeds- en aanbiddingsmanifestatie om het volk van God op te roepen op te staan voor Nederland! In de komende maanden zullen wij deze in diverse steden door het hele land houden en eindigen op het Malieveld in Den Haag!

Uiteraard zal elke manifestatie uitgevoerd worden binnen de corona-maatregelen.

1. Aanmelden voor de manifestaties kan via het desbetreffende facebookevent of per mail: aanmelden@komlatenwijaanbidden.nl

2. Bij gezondheidsklachten zoals griep, koorts of coronaklachten kan u niet deelnemen aan deze manifestatie! 

3. Bij aankomst en vertrek zullen er parkeerwachten zijn die erop toezien dat er met de voorgeschreven afstand met het voorgeschreven aantal deelnemers naar de locatie gelopen wordt. Deelnemers uit hetzelfde huishouden uitgezonderd.

4. Bij aankomst en vertrek van het veld dienen de aanwijzingen van de ordedienst opgevolgt te worden en kan er plaatsgenomen worden bij een vlaggetje in de grond. Deze staan 3 meter uit elkaar in zigzag formatie. 

De hele gebeds- en aanbiddingsmanifestatie is afgestemd op de coronamaatregelen die door de Rijksoverheid per wet heeft opgestelt en vallen onder de Wet Openbare Manifestaties.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via: contact@komlatenwijaanbidden.nl